Overvældende $ 510.000.000 i Bitcoin injiceret i Ethereum DeFi på bare en måned

Den decentrale finansieringssektor (DeFi) har nu set investorer hælde mere end en halv milliard dollars i Bitcoin-bundne aktiver på en enkelt måned.

DeFi-analyse- og placeringsnavet DeFi Pulse viser, at mængden af ​​Bitcoin Lifestyle, der er låst i Wrapped BTC (WBTC), steg fra 16.472 den 10. august til 49.421 den 10. september, hvilket repræsenterer en stigning på over 200% på cirka en måned.

Derudover viser DeFi Pulse også, at mængden af ​​BTC, der holdes i DeFi-protokollen RenVM, er steget fra 2.570 til 18.731 over samme strækning.

I alt er 49,110 BTC til en værdi af over 510 millioner dollars blevet injiceret i DeFi på kun 30 dage, da Bitcoin handler på $ 10.385 på tidspunktet for skrivningen, ifølge CoinMarketCap.

Den skyrocketende mængde BTC, der holdes i DeFi, kommer, da investorer fortsætter med at oversvømme sektoren med likviditet.

Den 2. september steg den samlede værdi, der var låst i DeFi, til en heltidshøjde på 9,6 milliarder dollars. I skrivende stund ligger markedsdækningen for hele den fremvoksende sektor på 16,35 milliarder dollars, ifølge DeFiMarketCap.

I mellemtiden fortsætter RenVM sig med et navn blandt DeFi-publikummet, da renBTC vinder terræn mod Wrapped BTC (WBTC) på vej til at blive den næstmest foretrukne vej til at trække BTC ind i Ethereum. Den betydelige stigning fremhæver, at BTC-investorer er bullish på sektoren og kløer for at få lidt hud i DeFi-spillet.