Analytiker med anmärkningsvärd track record säger att Bitcoin står inför ett sista test före stigningen till $ 120.000

Den pseudonyma kryptohandlaren som korrekt förutspådde Bitcoins kollaps 2019 säger att BTC beror på ytterligare ett test innan han startar ett mega bull-rally.

I en ny tweet säger analytikern som är känd i branschen som Dave the Wave att det ligger inom möjligheten för Bitcoin att fortsätta konsolidera resten av året

“Vad händer om den huvudsakliga motståndslinjen som först identifierades blev en grov linje med stöd för priset att sakta ner långsamt under fjärde kvartalet för att möta loggtillväxtkurvan? Detta skulle vara perfekt för uppstarten framöver … ”

Baserat på kryptoanalytörens diagram kan Bitcoin Trader fortsätta att sväva över det tidigare motståndet i den stigande triangeln som avslutade BTC-tjurkörningen 2017 och höll marknaden baissär i över två år. Daves diagram visar också att det tidigare motståndet och den logaritmiska tillväxtkurvan kommer att röra basen den 31 december 2020.

Enligt Dave kan mötet mellan två stödlinjer antända en tjurmarknad som katapulerar Bitcoin till 120 000 dollar

Skulle Bitcoin följa Daves manus, säger han att konsolideringen bör ge investerare en chans att samla BTC i köpzonen i flera månader innan den inleder en manisk fas.

Posted in Bitcoin